21 mars 2019

Första fosterrörelsen

I söndags kände vi de första fosterrörelserna från parasiten. Det var helt magiskt!

Jag kände först som ett bubblande i magen och funderade över om det här kan vara parasiten (som vi kallar vår bebis i magen 😍) eller är det bara gaser? Det var som en liten bubbla som snurrade runt där inne och buffade. Jag bad Adam lägga handen på och sa att jag trodde det kunde vara vår lilla parasit som rörde runt där inne. Efter ett kände även han som små små buffar. Så underbart och härligt att få känna lite rörelser.
Vi är nu i vecka 23 (22+1) och min moderkaka ligger i framvägg/framkant (vet inte vad de rätta uttrycket är) och därav har det tagit lite längre in i graviditeten för oss innan vi känt någonting. Jag har längtat så efter att få känna rörelser från den lille och var helt lugn med att det kan komma senare så jag var inte orolig när jag inte känt något och många många andra känt lång tidigare.

Efter i söndags har jag inte känt av parasiten så mkt, mer otydligt nu men det kommer ibland som någon bubbla och buffar till i nedre delen av magen och jag tror att det är parasiten❤️

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Follow FlisanBerglund